Låt dina böcker samla vänner, inte damm
Sverige

home
 
FAQ
lopend  Bookcrossing?
lopend  Vanliga frågor
Böcker
lopend  Hittat bok?
lopend  Bokring
lopend  Etiketter

 


Hittat en bok?


Vad ska jag göra nu?
  • Skriv in bokens BCID-nummer här nedan och tryck på fortsätt. Du kommer då till ett formulär där du kan skriva att du har hittat boken. Dina noteringar sparas sedan i bokens journal.
  • Om du redan har registrerat dig som medlem på BookCrossing och är inloggad, kommer boken att sparas som hittad i din bokhylla och din notering signeras med ditt användarnamn.
  • Om du inte har loggat in eller ännu inte har registrerat dig, så blir din notering anonym.
  • Läs boken och njut (detta är det viktigaste!)
  • När du har läst klart kan du skriva vad du tyckte om boken. Det uppskattas mycket av bokens tidigare läsare.
  • Sedan får du gärna lämna boken någonstans för att bli hittad av en ny läsare.
BCID  - 


Hur fungerar det här egentligen?
När du skriver in bokens BCID-nummer kommer du till en sida där du kan berätta om boken som du har hittat. Du kan till exempel skriva om var och när du hittade boken. Du kan skriva så mycket eller lite som du vill och på vilket språk du vill. Du kan också läsa vad andra har skrivit om boken. När du har läst boken kan du skriva vad du tyckte om den och vad du planerar att göra med den härnäst. De som skrivit i bokens journal före dig får ett meddelande och får på så sätt veta att boken har det bra hos dig.

Så enkelt är det!
Nu finns det mycket annat som du kan göra. Om du ännu inte har registrerat dig som medlem på BookCrossing, gör det! Det är snabbt gjort och kostar ingenting. Sedan kan du komma och prata med andra likasinnade i det skandinaviska forumet. Välkommen!


Denna websida konstruerades av Moem och stoneshop.  Synpunkter kan lämnas via det Skandinaviska forumet
(Laatste update van deze pagina: 24 Mar 2009)

Det finstilta:
Namnet och loggan Bookcrossing är ©Bookcrossing.com. Vi är entusiastiska medlemmar på den sidan, och loggan används hä:r för att göra reklam för originalsidan. Vi planerar inte att profitera på användandet. -o-o- Name and logo are ©Bookcrossing.com. We are enthusiastic participants in that site and have used the logo here to promote the original site. We do not intend to make a profit out of its use.